Amicitia Events & Meetings

Gastvrij. Warm. Vertrouwd. Zomaar drie woorden die je moeiteloos kunt koppelen aan Amicitia. Het Lekkerkerkse partycentrum is er een begrip door geworden en die mooie geschiedenis, die in 1932 begon, wordt ook zeker gekoesterd. Maar het is ook zeker zaak om te blijven investeren in het bedrijf en – vooral – de gasten. Vanuit de visie van KW Horeca om lokaal en regionaal een goede functie te bewerkstelligen wilt Amicitia een locatie zijn waar alles mogelijk is onder één dak: van bruiloft, event, feest of verjaardag tot en met een lunch, een diner, een receptie, een vergadering of een cursus. Dit met mooie vernieuwde zalen én de vertrouwde service.

De Muziekzaal is een aansprekend voorbeeld van een geslaagde metamorfose. In een warme, stijlvolle ambiance kunnen gezelschappen tot 120 man daar voortreffelijk terecht voor een feest of partij. Ook de Raadzaal onderging een totale vernieuwing. Het resultaat: een ruimte met een strakke, ingetogen topuitstraling, zeer geschikt voor jubilea, recepties en/of zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast onderging de vergaderzaal boven een uitgebreide facelift. Elke ruimte heeft nu zijn eigen uitstraling en dat is ook exact wat ze in Amicitia beoogden. Amicitia 2.0 is van iedereen!

Amicitia is van iedereen!

Amicitia is van iedereen!

Gastheer Ad

‘Zorg dat het je gasten aan niets ontbreekt’. Dat is het credo van Ad. Directeur, eigenaar en meewerkend voorman; Ad Scheer is het allemaal. “In Amicitia willen we het iedereen van jong tot oud naar de zin maken''.

‘Tevreden gasten, daar gaat het om’

‘Tevreden gasten, daar gaat het om’

Bediende Bep

Je echt gast voelen in Amicitia: Bep Roest en haar team zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt! De Lekkerkerkse is al 28 jaar één van de vertrouwde gezichten in het partycentrum.