Onder de Molen

De lekkerste pannenkoeken van de Krimpenerwaard; Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht heeft ze voor u. In alle soorten, maten en smaken! Met liefde bereid en met een glimlach geserveerd. Smullen dus voor jong en oud(er)! Ons pannenkoekenrestaurant blinkt niet alleen uit op het gebied van overheerlijke pannenkoeken, zalige voorafjes en zeer smakelijke desserts, wij serveren ook onze ‘Molen-specialiteiten’, voortreffelijke alternatieven voor gasten die iets anders willen dan een pannenkoek.

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is gevestigd in een fraai gerestaureerd pand aan de groene rand van het midden in de Krimpenerwaard gelegen dorp Bergambacht. Naast het van een fraai rieten dak voorziene restaurant bevindt zich een authentieke korenmolen en een groot terras met tachtig plaatsen. Een prachtige, veilige kinderspeelplaats met leuke speeltoestellen en een ruim parkeerterrein maken het plaatje af.

‘Families, kinderen, 65-plussers; iedereen voelt zich hier thuis’

‘Families, kinderen, 65-plussers; iedereen voelt zich hier thuis’

Gastvrouw Jacky

“Onder de Molen is een zaak waar mensen van alle leeftijden en categorieën graag komen. Families, kinderen, 65-plussers; iedereen voelt zich hier thuis. Dat is dan ook precies wat ik voor ogen had toen we Onder de Molen in 2012 begonnen.