De Arendshoeve

Smaakvol genieten in de polder. Daar staat viersterrenhotel De Arendshoeve voor. We bieden een veelzijdige locatie met internationale allure voor luxe dineren, ontspannen overnachten en comfortabel vergaderen.
De Arendshoeve vindt u middenin de landelijke Krimpenerwaard. Op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam geniet u van de ongekende rust en ruimte van het Oerhollandse polderlandschap. Met ons viersterrenhotel leggen we u van top tot teen in de watten zodat u in één of meerdere dagen geheel op adem kunt komen.

In de schaduw van de historische molen Den Arend bieden we comfort voor de particuliere en zakelijke bezoeker, uit binnen- en buitenland. Schuif aan in onze gezellige, Frans getinte brasserie en restaurant. Trek u terug in onze moderne vergaderzalen. Ontspan in ons intieme wellnesscenter. Wordt als herboren wakker in onze ruime kamers. Kortom, geniet in dit viersterrenhotel van ouderwets goede service tegen ouderwets lage prijzen.

'De Arendshoeve is er voor iedereen!'

'De Arendshoeve is er voor iedereen!'

Chefkok Nicky

Nicky Verspui heeft zich als chef-kok een ‘Franse opvoeding’ genoten, maar benut bij zijn gerechten ook Zuid-Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse invloeden. Daarnaast kookt hij traditioneel, “vooral ook omdat veel Krimpenerwaarders dat erg waarderen.

‘Wat is nu mooier dan mensen blij te maken?'

‘Wat is nu mooier dan mensen blij te maken?'

Chef bediening Wilco

Een bruiloft, een feest, een heerlijk diner; in De Arendshoeve is het chef-bediening Wilco Scheer en zijn team geen moeite teveel om het hun gasten naar de zin te maken. Want dat doen we hier: iedere dag opnieuw!