[VIDEO] Trouwen in de Arendshoeve

In de Arendshoeve hebben deze maand opnames plaats gevonden om alle activiteiten rondom een trouwdag in de Arendshoeve in beeld te brengen. Achter de schermen gebeurt er namelijk meer dan je denkt! We hebben hierbij samengewerkt met verschillende van onze partners: Bij Aafke (bloemen), De Goudse Feestwinkel (ballonnen), MerelShootIt (fotografie), CEEWOOD (videografie), Ashlyn’s Hairstylz (visagie) en 123bruiloftdj (dj). Een speciale dank willen we uitbrengen naar het bruidspaar dat mee wilde werken aan de opnames, vooral omdat ze pas volgend jaar écht trouwen in de Arendshoeve!

Bekijk hieronder het resultaat.

 

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *