Onze medewerkers

‘’Ik ben sinds september 2015 actief in de bediening van KW Horeca. Juist op het moment dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdagende bijbaan was ik op bezoek bij een evenement in Het Kwartier. Hier werd ik enthousiast gemaakt om in de bediening van KW Horeca te gaan werken!

‘’De ene keer is er een bruiloft met een 7-gangen diner en de andere keer sta ik achter de bar na een volleybal wedstrijd.’’

Mijn werkdag ziet er dynamisch uit. Ik ben werkzaam op 4 locaties van KW Horeca en daarnaast ben ik actief voor de catering. Over het algemeen begint mijn werkdag door eerst te kijken naar de planning van die dag. Vervolgens verdelen we de taken en controleer ik alles voor de gasten er zijn. De klant staat immers altijd centraal. Als de gasten er zijn serveer ik de hapjes en drankjes. Na het werken is er altijd ruimte om nog even gezellig met zijn allen de dag af te sluiten. Het samenzijn met collega’s is voor mij het leukst onderdeel van mijn werk. Het hebben van een horeca mentaliteit, ruimdenkendheid en een toegankelijk, collegiaal karakter zijn zeer handige eigenschappen om te hebben in ons werk.

Doordat op vrijwel elke partij de locatie en de doelgroep anders zijn vraagt het mijn werk veel flexibiliteit. De ene keer is er een bruiloft met een 7-gangen diner en de andere keer sta ik in Het Kwartier achter de bar na een volleybal wedstrijd. Het drijft mij om de gasten met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan; of het nu om een bruidspaar of een gezin die pannenkoeken heeft gegeten gaat. Door net een stapje harder te zetten kun je gasten een unieke ervaring geven en daar krijg ik veel energie van!

Kortom, ik zou KW Horeca beschrijven in 3 woorden: Dynamisch, sterk en toegankelijk.’’