De Arendshoeve

Smaakvol genieten in de polder. Daar staat viersterrenhotel De Arendshoeve voor. We bieden een veelzijdige locatie met internationale allure voor luxe dineren, ontspannen overnachten en comfortabel vergaderen.

De Arendshoeve vindt u middenin de landelijke Krimpenerwaard. Op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam geniet u van de ongekende rust en ruimte van het Oerhollandse polderlandschap. Met ons viersterrenhotel leggen we u van top tot teen in de watten zodat u in één of meerdere dagen geheel op adem kunt komen.

In de schaduw van de historische molen Den Arend bieden we comfort voor de particuliere en zakelijke bezoeker, uit binnen- en buitenland. Schuif aan in onze gezellige, Frans getinte brasserie en restaurant. Trek u terug in onze moderne vergaderzalen. Ontspan in ons intieme wellnesscenter. Wordt als herboren wakker in onze ruime kamers. Kortom, geniet in dit viersterrenhotel van ouderwets goede service tegen ouderwets lage prijzen.

‘Wat is nu mooier dan mensen blij te maken?'

‘Wat is nu mooier dan mensen blij te maken?'

Gastheer Wilco

Een bruiloft, een feest, een heerlijk diner; in De Arendshoeve is het gastheer Wilco Scheer en zijn team geen moeite teveel om het hun gasten naar de zin te maken. Want dat doen we hier: iedere dag opnieuw!

'Bij ons telt maar één ding: tevreden gasten!'

'Bij ons telt maar één ding: tevreden gasten!'

Hotelmanager Arian

Hotel en restaurant De Arendshoeve heeft over belangstelling niet te klagen. Dat is een prettige constatering voor hotelmanager Arian Scheer en zijn medewerkers, maar zeker géén reden om tevreden achterover te leunen.