Winterslaap Huisje van de Zeeuw

Het wordt weer sneller donker en daardoor gaan we allemaal vaak weer wat eerder naar bed. Sommigen doen in de koude maanden zelfs aan een winterslaap! Zo ook het Huisje van de Zeeuw, nouja misschien niet helemaal!

Wegens een personeelstekort en langdurig zieken is er besloten om het Huisje van de Zeeuw aankomende maanden ‘s avonds gesloten te houden en dus in een soort winterslaap te gaan. De lunchroom in samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard blijft deze maanden wel gewoon geopend!

Vanaf 14 oktober is het niet meer mogelijk om nog te dineren bij het Huisje. De winterslaap loopt tot en met maandag 2 maart 2020. Vanaf dinsdag 3 maart kan er dus weer gedineerd worden! Houdt facebookinstagram en de website in de gaten voor leuke acties die vanaf dat moment ingaan!

Tijdens de winterslaap kan er voor groepen van groter dan 20 personen nog wel gereserveerd worden! Neem hiervoor contact op via reserveringen@huisjevandezeeuw.nl of 0180-669761. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht bij onze collega’s van Hotel & Restaurant De Arendshoeve en Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen!

De gewijzigde openingstijden van het Huisje tussen 14 oktober en 3 maart zijn als volgt:
– Maandag tot en met vrijdag: 10:00 – 15:00 uur.
– Zaterdag en zondag: Gesloten.

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *