Nominaties voor De Arendshoeve en Onder de Molen!

Hotel & Restaurant De Arendshoeve en Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen zijn genomineerd bij de Nederlandse Horeca Prijzen! De Arendshoeve is genomineerd voor hotel van het jaar in de gemeente Krimpenerwaard en Onder de Molen is genomineerd voor restaurant van het jaar in de provincie Zuid Holland!

Vanaf 14 oktober kan er gestemd worden op de locaties. Voor de Arendshoeve kan dat hier en voor Onder de Molen hier. Stemmen kan tot 25 november en de verkiezing wordt feestelijk afgesloten met een award festival voor de winnaars. Hier willen wij natuurlijk graag bij aanwezig zijn, dus stem op onze locaties!

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *