Winkelhof Magazine: Kinderpannenkoekenactie wegens succes verlengd


Dit betreft een artikel in Winkelhof Magazine – september 2019

Rechten van het artikel liggen bij Kontakt Media Partners. Tekst: Jan Timmer

Hou je van mooie en comfortabele kinderschoenen en ben je dol op pannenkoeken, dan zit je goed in Bergambacht! Bij aankoop van een paar kinderschoenen bij Oskam schoenen krijg je gratis een tegoedbon voor een kinderpannenkoek van Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen. Dat is nog eens een goedzittende én smakelijke actie!

“De kinderpannenkoekenactie hebben Jacky Scheer van onder de Molen en ik jaren terug gezamenlijk opgezet en al een aantal keren herhaald”, vertelt Marcel Oskam. “Het is een aansprekend en leuk voorbeeld van hoe je als Bergambachtse ondernemers kunt samenwerken op een manier die het publiek aanspreekt. We merken het in onze winkel: de kinderpannenkoekenbon is razend populair! Er wordt regelmatig speciaal naar de waardebon gevraagd.” De kinderschoenencollectie én de uitstekende, gespecialiseerde advisering van Oskam schoenen zijn al even geliefd bij kinderen en hun ouders. Dat heeft alles te maken met de ijzersterke reputatie van Oskam schoenen. “We verkopen niet alleen mooie schoenen, we zorgen ook voor pasvorm van hoge kwaliteit”, weet Marcel Oskam.

“Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. We meten zowel de lengte als de breedte van de voet en bieden onze kinderschoenen aan in vijf verschillende wijdtematen. In geval van een standsafwijking van de voet zorgen we ter plekke kosteloos voor aanpassingen aan het voetbed. En na aankoop wacht ook nog een lekkere verrassing: de kinderpannenkoekenbon van Onder de Molen.”

De kinderpannenkoekenactie in de winkel van Oskam schoenen loopt tot en met zaterdag 21 december 2019. De bonnen kunnen tot 1 maart 2020 bij Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen worden ingeleverd om een gratis kinderpannenkoek te scoren.

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen
Oskam Schoenen

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *