Winkelhof Magazine: Ook zo’n zin in een pannenkoek?


Dit betreft een artikel in Winkelhof Magazine – september 2019

Rechten van het artikel liggen bij Kontakt Media Partners. Tekst: Jan Timmer

Terug van vakantie? Dan is de kans extra groot dat u zin heeft in een echte Hollandse pannenkoek! En wat is er dan lekkerder dan een ambachtelijk bereid exemplaar uit de keuken van Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht?

“Dat veel mensen ons pannenkoekenrestaurant weten te vinden, heeft met een aantal dingen te maken”, verteld Jacky Scheer, gastvrouw in Onder de Molen. “In de eerste plaats is dat de kwaliteit van onze producten. De pannenkoeken van Onder de Molen worden bereid met meel van de naastgelegen molen Den Arend. Dat geeft ze een ongeëvenaard goede basis. Daarnaast is onze variatie aan pannenkoeken enorm en bieden we een aangename entourage in ons restaurant én op ons ruime terras naast de monumentale molen. Ook de aanwezigheid op doordeweekse dagen overdag van de deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard in de bediening geeft meerwaarde. Kortom: Onder de Molen is een fijne plek om gezellig te komen eten en drinken of je verjaardag, feest, kinderfeestje of bruiloft te komen vieren of te vergaderen.”

Ook 65-plussers komen graag naar Onder de Molen. Speciaal voor hen is er al een aantal jaren een speciale aanbieding die van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 13.00 geldt: Een pannenkoek voor 5 euro! Men heeft daarbij de keuze uit pannenkoek 1 tot en met 8 van de menukaart. “Daar wordt veel gebruik van gemaakt”, weet Jacky Scheer. “Logisch, want je kunt op deze manier voor een extra aantrekkelijk bedrag genieten van iets heel lekkers!”

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *