KW Horeca sponsort Gazz Monkeys!

Met vier mannen gaan de Gazz Monkeys tijdens The Barrelchallenge een mooi maar zwaar avontuur beleven. Het avontuur start op 22 juni op een nog onbekende plaats in Nederland. Elke dag wordt de route bekend gemaakt voor de volgende dag. Over binnenwegen rijden ze zo in 6 dagen naar Roemenië. Ze rijden over de mooiste bergpassen van Europa. Met 70pk in een zwaarbeladen camper van 1986 is dat een enorme uitdaging. Als bezemwagen moeten ze alle barrels helpen die met pech stilvallen.

KW Horeca sponsort de Gazz Monkeys tijdens hun Barrelchallenge. Deze challenge wordt gereden voor het de stichting Vrienden van Sophia. Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden. In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal.

De Gazz Monkeys tijdens hun Barrelchallenge volgen? Dat kan via hun website!

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *