Gemeente Krimpenerwaard waardeert mantelzorgers

In de gemeente Krimpenerwaard zorgen veel mensen voor hun naaste. Deze zorg is soms best zwaar. De gemeente Krimpenerwaard vindt het belangrijk dat we er met elkaar voor zorgen dat de situatie voor de mantelzorger draaglijk blijft. Als teken van waardering ontvangen mantelzorgers daarom één keer per jaar Krimpenerwaardcadeaubonnen.

De Cadeaubon Krimpenerwaard gebruik je voor een leuk uitstapje, een workshop, museumbezoek of een heerlijke lunch. Maar ook bij het boeken van een overnachting op het platteland of in een luxe hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk de bon te besteden bij een van de deelnemende (streekproducten)winkels in de Krimpenerwaard.

De Cadeaubon Krimpenerwaard is ook bij onze locaties Hotel-Restaurant de Arendshoeve, Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen en Huisje van de Zeeuw in te leveren!

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *