Hemelvaartsdag – Amicitia Lekkerkerk

Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) wordt de 57e editie van de Ronde van Lekkerkerk gereden. Het terras voor de deur van Amicitia is weer de hele dag geopend en vanaf 16:00 uur speelt De Polderband in de grote zaal!

De Polderband is een zes mans formatie die bestaat uit gerenommeerde muzikanten die hun sporen hebben verdiend in verschillende bands. Ook hebben de meeste de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van diverse andere muzikanten. De Polderband is een band die voornamelijk covers speelt maar deze wel enigszins naar zijn hand zet. Ook is de band altijd op zoek naar bijzondere uitvoeringen van bekende nummers.

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *