3-gangen diner voor de Samenloop voor Hoop

Team KDO Lekkerkerk en KW Horeca slaan de handen ineen voor het goede doel! Geniet op vrijdag 3 mei van een heerlijk 3-gangen diner en steun daarnaast de Samenloop voor Hoop Krimpenerwaard.

Op deze vrijdagavond wordt in Amicitia een diner verzorgd waarvan de opbrengsten worden verdeeld over de twee teams die meedoen aan de Samenloop voor Hoop. Alle opbrengsten komen ten goede aan de Samenloop voor Hoop en zullen dus naar het KWF-kankerbestrijding gaan.

Team KW Horeca zal een heerlijk 3-gangen diner bereiden in de keuken en team KDO zorgt ervoor dat het diner met een glimlach geserveerd wordt. De kosten voor het 3-gangen diner zijn € 30,- p.p. en hiervan gaat € 20,- naar het goede doel. Ook de opbrengsten van de drank gaan naar het goede doel. Het is daarnaast mogelijk om voor een volledige tafel van 10 personen in te schrijven voor € 275,-! Tijdens de avond zal natuurlijk entertainment voor de gasten verzorgd worden. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Dirk Nomen van DDD Entertainment!

Inloop voor de restaurantactie is vanaf 18:30 en het diner begint om 19:00 uur. Inschrijven voor het diner kan door het aantal personen, naam en telefoonnummer te mailen naar evenementen@kwhoreca.nl of te bellen naar 0180 – 661667.

Team KDO en KW Horeca zullen op 29 en 30 juni deelnemen aan de Samenloop voor Hoop Krimpenerwaard. Meer informatie over de Samenloop is te vinden via: www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/zuid-holland/krimpenerwaard/.

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *