Winkelhof Magazine: De Arendshoeve: compleet gastvrij


Dit betreft een artikel in Winkelhof Magazine – maart 2019

Rechten van het artikel liggen bij Kontakt Media Partners. Tekst: Jan Timmer


Hotel en restaurant De Arendshoeve heeft over belangstelling niet te klagen. Dat is een prettige constatering voor hotelmanager Arian Scheer en zijn medewerkers, maar zeker géén reden om tevreden achterover te leunen.

“We mogen terugkijken op een boven verwachting goed eerste kwartaal van 2019”, stelt mid-twintiger Arian Scheer tevreden vast. “De bezettingsgraad van onze 34 hotelkamers is flink toegenomen. Mooi is ook dat we steeds succesvoller zijn in de verkoop van hotelkamers in combinatie met restaurant- en vergaderfaciliteiten ten behoeve van de zakelijke markt. Juist daarmee neemt de bezettingsgraad van ons totale bedrijf sterk toe. Die positieve lijn zette zich het voorbije jaar al in en zet zich nu stevig voort; een prettige en geruststellende gedachte. We slagen er ook in om met succes de concurrentie aan te gaan met de grote boekingskantoren. Dat doen we door kortingsafspraken te maken met gasten die hier in de regio werken en vaak wat langer in ons hotel verblijven. Die aanpak slaat zeer aan.”

Ook de restaurantfunctie van De Arendshoeve is verder versterkt. “In ons prijsbeleid blijven we aantrekkelijk door scherp in te kopen” weet Scheer. “Daarnaast investeren we om het onze gasten blijvend naar de zin te maken. In april gaan we aan de slag met een nieuw terras. Daarnaast hebben we tot en met 31 maart een aantrekkelijk ‘Chef Driegangenmenu’ vol aangename verrassingen van grote kwaliteit tegen 40 procent korting. Tot slot wordt ook de fitnessruimte in het hotel flink ge-upgrade. Veel gasten houden van ‘gezond’. In ons restaurant bedienen we ze op dat vlak al op maat met verse gerechten. In de fitnessruimte zetten we die lijn voort. Bij ons telt maar één ding: tevreden gasten!”

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *