Vernieuwing Amicitia’s Grote Zaal is afgerond

Na een zomer hard werken is de Grote Zaal van Amicitia in een nieuw jasje gestoken. De afgelopen twee maanden is er flink geschuurd, getimmerd en geschilderd. De vloer is volledig kaal geschuurd en heeft een nieuwe frisse kleur; een aantal muren, de pilaren en balustrade zijn opnieuw geschilderd en hebben een volledig nieuwe uitstraling; er is nieuw meubilair en tot slot zijn de gordijnen vervangen door een strakke zonwering. Ook leuk om te vermelden is dat de schilder –Paul Louis Kalishoek– met zijn werk in de Grote Zaal is genomineerd voor de Schilders Vakprijs 2018! Binnenkort is de stemming open voor het publiek. Wij houden jullie op de hoogte.

Bekijk hieronder de foto’s van het resultaat! (foto’s gemaakt door Spaay Fotografie)

 

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *