Sport Magazine: KW Horeca, trotste hoofdsponsor van STV Lekstreek


Dit betreft een artikel in Sport Magazine Krimpenerwaard- september 2018

Rechten van het artikel liggen bij Kontakt Mediapartners. Tekst: Jan Timmer

De overeenkomsten tussen KW Horeca en schaatstrainingsvereniging Lekstreek zijn legio. Beide zijn geworteld in de Krimpenerwaard, gaan voor topprestaties, gelden als uitermate gastvrij en stralen plezier en passie uit bij hun activiteiten.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de horecaonderneming bestaande uit Hotel & Restaurant De Arendshoeve, lunchroom en restaurant Huisje van de Zeeuw, pannenkoekenrestaurant Onder de Molen en Amicitia Lekkerkerk graag als hoofdsponsor fungeert voor de bloeiende streekclub die zowel beginnende jeugdschaatsers als internationale toppers (Hein Vergeer, Leo Visser, Patrick Roest etc.) en alles wat daar tussen zit tot haar leden mag rekenen.

Ook Arian Scheer, ad-interim hotelmanager van de Arendshoeve én controller van KW Horeca, is in het bezit van het ‘Lekstreek-DNA’, net als zijn ouders Ad en Jacky en zijn broer Wilco en zus Helenie. “Bij mij begon dat met het jeugdschaatsen. Met z’n allen de bus in bij halte Amicitia en dan een uur schaatsen in Utrecht; geweldig was dat!” Vervolgens schoof Arian Scheer door naar de trainingsgroepen en verschillende Lekstreek-selecties. Hij bracht het uiteindelijk tot de regionale top en trainde in die tijd vier keer per week.. De laatste jaren rijdt hij vooral recreatief. “Lekstreek heeft ons gezin veel moois gegeven”, zegt hij. “De band is hecht. Vandaar dat we met KW Horeca altijd graag Amicitia beschikbaar stellen voor bij voorbeeld feestavonden en vergaderingen. Sinds vorig jaar is daar het hoofdsponsorschap bij gekomen. Zelf ben ik inmiddels wedstrijdsecretaris van de jeugdschaatsafdeling. Zo kan ik ook op een andere manier iets terugdoen voor de vereniging die me zo na aan het hart ligt.”

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *