Amicitia presenteert muzikale agenda

Ook voor het komende najaar heeft Amicitia weer een mooi muzikaal programma weten samen te stellen. Vanaf september bieden we verschillende (lokale) bands en genres een podium in onze Muziek- en Grote Zaal: van Canadese country en blues tot de roemruchte rock jaren 70!

23 september – South Mountain (15.30 uur)

South Mountain is een Canadese Countryband. De term ‘energiek’ wordt vaak gebruikt bij het beschrijven van deze Canadese Countryband. Het is de beleving van hun dynamische en levendige aanwezigheid tijdens live optredens. Ze vertonen hun meesterlijke kunsten als muzikanten van traditionele country en bluegrass muziek bij elk optreden.

 

7 oktober– Blue Grass Boogiemen (15.00 uur)

Blue Grass Boogiemen is een bluegrass band uit Nederland en ze spelen professioneel sinds 1990. Hun line up bestaat uit mandoline, banjo, gitaar, rechtopstaande bas en viool. De band is bewezen succesvol door heel Europa. In Ierland won het bijvoorbeeld de ‘Waterford Crystal Bowl’ voor de meest populaire band. Ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland speelde ze op verschillende festivals.

 

21 oktober– Blues Festival

Tijdens het Blues Festival bieden we 4 fantastische Blues bands een podium in onze Grote Zaal! De line up bestaat uit: Mo & The Stage Animals, Route 61,  St. Louis Slim en The Mental Pirates.

 

23 oktober – Scott Woods (20:00 uur)

Scott Woods is een Canadase formatie waarin ook Steve Piticco en Linsey Becket spelen (South Mountain). Na de tour van South Mountain blijven zij in Europa om ook met hun groep door het land te gaan.

 

11 november – The Amazing Stroopwafels (15.00 uur)

Na ruim 35 jaar toeren en meer dan 6600 optredens spelen ze onvermoeibaar. Nog steeds met dezelfde energie! Dat is te horen: naast nieuwe liedjes brengen ze ook klassiekers als ‘Oude Maasweg’ en ‘Ik ga naar Frankrijk’. De Amazing Stroopwafels zijn nog altijd onvermoeibaar en blijven aan de weg timmeren.

 

25 november – De Polderband (15.00 uur)

De Polderband speelt een gevarieerd repertoire. Naast bewerkingen van bekende composities van grote bands als Santana, The Eagles, Eric Clapton en Steely Dan speelt de Polderband ook eigen werk! De Polderband staat garant voor een hele middag herkenbare dansmuziek en swingen tot je erbij neervalt.

 

Tickets zijn te koop via de ticketshop op www.amicitia-lekkerkerk.nl

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *