Hallo Krimpen: Genieten op de terrassen van KW Horeca


Dit betreft een artikel in Hallo Krimpen – juni 2018

Genieten op de terrassen van KW Horeca

Nog een paar dagen, dan is het écht zomer. Heeft u zin om een drankje te komen doen? Het personeel van KW Horeca ontvangt u met open armen op één van haar terrasjes. Bent u tijdens het wandelen of fietsen in de groene Krimpenerwaard toe aan een tussenstop? “Bij de gastvrije locaties van KW Horeca bent u absoluut aan het juiste adres,” vertelt medewerker Matthijs Ritskes enthousiast.

De Arendshoeve
Midden in het groen van de landelijke Krimpenerwaard vindt u het terras van de Arendshoeve, in de schaduw van de historische molen Den Arend. Matthijs: “ In de ongekende rust en ruimte van het Oer-Hollandse polderlandschap is het heerlijk bijkomen op het terras van de Arendshoeve’’. Aan  geïnteresseerden deelt het personeel graag wandel- of fietskaarten uit om uw route verder uit te stippelen.

Onder de Molen
In een fraai gerestaureerd pand met rieten dak, aan de rand van Bergambacht, is pannenkoekenrestaurant Onder de Molen gevestigd. Met uitzicht op een authentieke korenmolen en een groot terras is het een fantastische plek om te ontspannen. Voor de kinderen is er ook een veilige speelplaats met leuke toestellen en er is genoeg ruimte om uw auto te parkeren. “Plof na een lange dag neer bij Onder de Molen en geniet van een bord vullende en overheerlijke pannenkoek.” stelt Matthijs voor.

Huisje van de Zeeuw
Ook in Lekkerkerk is het goed vertoeven. In het centrum van het dorp bevindt zich Huisje van de Zeeuw. Breng gerust een bezoekje aan dit leuke restaurant en strijk neer op het heerlijke terras. Geniet van een welverdiend kopje koffie met een stuk appeltaart of een lekkere lunch. Matthijs: “We werken zoveel mogelijk met verse streekproducten.” Ook voor een zalige high tea bent u hier aan het juiste adres. Om welke reden u ook komt, u krijgt er de glimlach van onze ‘Dagbesteding deelnemers’ altijd gratis bij!

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *