De Arendshoeve en De Ridder slaan handen ineen

Bergambacht- Hotel & Restaurant de Arendshoeve is per 1 mei jongstleden een samenwerking gestart met Fietsengroothandel de Ridder uit Gouderak. De oude fietsen van de Arendshoeve waren toe aan vervanging en onderhoud werd te duur, waardoor de kwaliteit niet meer kon worden gegarandeerd. Zodoende werd er gezocht naar een partner die mee wilde denken om aan de verwachtingen van de hotelgasten te blijven voldoen. 

Met Fietsengroothandel de Ridder uit Gouderak is een partner gevonden die naast de alledaagse fiets ook E-bikes levert aan de Arendshoeve. Ad Scheer, eigenaar van de Arendshoeve, is content met de samenwerking. ‘’De fietsen passen perfect bij de kwaliteit die we willen uitstralen met de Arendshoeve en onze gasten kunnen op een zeer comfortabele manier de Krimpenerwaard verkennen.’’ De fietsen zijn deze maand al in gebruik geweest en hebben geleid tot zeer tevreden reacties. ‘’Daar doen we het uiteindelijk voor’’, stelt fietsenhandelaar Dirk de Ridder tot slot enthousiast vast.

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *