Huisje van de Zeeuw ontvangt Award

Deze week ontvingen we een Award van online restaurantgids Diningcity.nl! Gasten hebben via deze website de mogelijkheid om een recensie achter te laten.  Al deze cijfers vormen elk jaar een gemiddelde en worden door Diningcity  verdeeld in 4 categorieën:

  1. Voldoende (cijfer tussen 6.0 en 7.0)
  2. Goed (cijfer tussen 7.0 en 8.0)
  3. Zeer goed (cijfer tussen 8.0 en 9.0)
  4. Fantastisch (cijfer tussen 9.0 en 10)

Alleen de restaurants met een Award waardering ‘Zeer goed’ en ‘Fantastisch’ ontvangen de Award in de vorm van een sticker! Huisje van de Zeeuw scoorde een 9,5(!) en heeft daarmee een prachtige award ontvangen en een mooie plek op onze voordeur gekregen!

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *