Hallo Krimpen: Amicitia, trouwlocatie bij uitstek

Dit betreft een artikel in Hallo Krimpen – mei 2018

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen
Tijd om plannen te gaan maken: welke datum, hoe gaat de trouwdag eruit zien en misschien wel het belangrijkste: welke trouwlocatie kies je! In Lekkerkerk wordt de rode loper alvast uitgerold. Partycentrum Amicitia is bij uitstek de locatie om je bruiloft in alle opzichten te laten slagen. Met een prachtige feestruimte, pas verbouwde zalen en uitgebreide cateringmogelijkheden wordt er een ideaal plaatje gecreëerd voor een perfecte trouwdag. Alles onder één dak, uniek in de Krimpenerwaard.

Service en kwaliteit
Service en kwaliteit gaan hand in hand in Amicitia. Het eten alleen al is een grote plus. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek, en dat proef je. De grote feestzaal brengt ongetwijfeld een lach op het gezicht van de gasten. De bar en het grote podium maken het een fantastische locatie voor een bruiloft naar ieders wens. De bijzondere mediterrane muur- en plafondschildering geven de zaal een bijzonder karakter. Medewerker Matthijs Ritskes: “Het is een zaal die je in de wijde omtrek nergens zult vinden. Ons personeel zorgt voor de mooie aankleding en staat altijd klaar om aan alle wensen van het bruidspaar te voldoen. In Amicitia kan alles.”

Een begrip
Partycentrum Amicitia is een unieke locatie met een rijke historie en een begrip in Lekkerkerk en omstreken. Het is dan ook een gebouw met een verhaal. In de Trouwzaal, onderdeel van het voormalig gemeentehuis, zijn sinds 1880 duizenden stellen in het huwelijk getreden. Zij heeft vanwege haar authenticiteit een sterke aantrekkingskracht op aanstaande bruidsparen.  Amicitia biedt een compleet trouwarrangement aan met huwelijksvoltrekking, receptie, diner en een afsluitende feestavond vanaf €3500,-*

*geldig bij 30 dinergasten en 100 feestgasten. In dit geval is de trouwceremonie gratis!

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *