Pasen vier je samen met KW Horeca

Pasen staat weer voor de deur. Dat betekent weer een heleboel gezelligheid op zowel eerste als tweede paasdag op onze locaties!

Te beginnen bij de Arendshoeve. Beide dagen organiseren wij een paasbrunch in onze Serre van 11.00 uur tot 14.00 uur. De chef heeft ook dit jaar weer een mooi brunchbuffet samengesteld met koude en warme gerechten naar het seizoen. Op 2de paasdag is er voor de kinderen ook een paashaas aanwezig waar zij eieren mee kunnen gaan zoeken, dit in samenwerking met onze andere locatie Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen. Kinderen kunnen hier achteraf lekker gaan smullen van de pannenkoeken. Tot slot kun je dit jaar ook van een heerlijke paasbrunch genieten bij Huisje van de Zeeuw op eerste paasdag.

Voor ieder wat wils, denken wij zo! Meer info? Bekijk hieronder de afbeeldingen van de paasacties per locatie.

Huisje van de Zeeuw

         De Arendshoeve                              

Onder de Molen

 

Graag tot ziens!

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *