Winkelhof Magazine: Jubileum met pannenkoeken!

Dit betreft een artikel in Winkelhof Magazine – november 2017

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen bestaat op 16 november alweer vijf jaar! Een feest dat gevierd gaat worden met een actie voor een goed doel. “We gaan een week lang per couvert een gedeelte doneren aan KiKa”, vertelt Jacky Scheer, samen met haar man Ad eigenaar van het pannenkoekenrestaurant.

De ontstaansgeschiedenis van pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is bijzonder, weet Jacky Scheer. “Het idee kwam vrij plotseling op ons pad. Niet alleen de locatie, zo vlak bij de historische molen Den Arend, sprak ons zeer aan, maar ook de samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Op doordeweekse dagen hebben we hier én in het molenwinkeltje va 10.00 tot 16.00 uur een team lopen van acht tot tien collega’s met een verstandelijke beperking. Hun aanwezigheid biedt zóveel meerwaarde, niet alleen voor ons maar zeker ook voor onze gasten. Het maakt Onder de Molen extra speciaal!”

Dat laatste geldt zeker óók voor de kaart. Onder de Molen biedt pannenkoeken in ongekend veel soorten; van traditionele exemplaren tot en met héél bijzondere. “En ze worden allemaal ambachtelijk bereid in de pan met beslagingrediënten die rechtstreeks afkomstig zijn van molen Den Arend”, vertelt Jacky Scheer. “Dat proef je terug in de smaak en in de heerlijke ‘bite’. Onze gasten zijn er erg enthousiast over. En wij ook!”

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is ook de plek om een feest of een kinderpartijtje te vieren, desgewenst inclusief exclusief pannenkoekenbuffet. Ook leuk: 65-plusssers kunnen op doordeweekse dagen terecht voor een heerlijke pannenkoek voor slechts vijf euro. Kortom: iedereen onder de pannen in Onder de Molen, het vrolijkste restaurant van de Krimpenerwaard!

 

KWHoreca

Marketing en Communicatie @KWHORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *