Bezoek werkgroep ‘werken aan werk’

Op 17 mei jl. hebben we bij KW Horeca bezoek gehad van de werkgroep ‘werken aan werk’. Deze werkgroep bestaat uit Jobhunters van de afdeling sociale zaken uit de gemeente Krimpenerwaard, die aan de slag gaan met deelnemers die op zoek zijn naar een betaalde baan. Met deze werkgroep wordt een aantal dagdelen aandacht besteedt aan solliciteren, maar bijvoorbeeld ook aan netwerken met werkgevers.

Voor dit onderdeel hebben wij van KW Horeca de werkgroep ruimte geboden om een dagdeel gebruik te maken van onze faciliteiten. Daarnaast hebben wij als werkgever een presentatie mogen geven over onze visie als werkgever op solliciteren, opleiding en binding van medewerkers aan onze organisatie. Het was een leerzame middag met een geïnteresseerde groep werkzoekenden. Hopelijk draagt onze bijdrage een stukje mee aan het vinden van een passende baan voor deze groep mensen. Wij wensen ze in ieder geval veel succes bij het vinden van een fijne baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *